העוגה נגמרת והחוויה נשארת – סיסקייקס

העוגה נגמרת והחוויה נשארת – סיסקייקס

אם אין לחם תאכלו עוגות אמרה מארי אנטואנט. אבל איך, תגידו לי אתם, איך אוכלים עוגות כ"כ יפות????סיסקייקס - עוגות מעוצבות
כשנכנסתי לביתה סיסי עוד היתה עסוקה בסידורים אחרונים אחרי סדנא שהיתה אצלה. סדנא לעיצוב עוגת בת מצווה – ילדת בת המצווה עיצבה לעצמה את העוגה תוך כדי הדרכה ועזרה של סיסי. מתנה מופלאה מסבתא של הילדה. בלב אני חושבת איזה מדהים זה, איזו גאווה בטח תחוש הילדה כשתספר לכולם שאת העוגה המדהימה היא עיצבה במו ידיה. כמה ערך ואהבה יש בסדנא כזו! (ואיך, איך לא הכרתי אותה לפני שנה כשחגגנו בת מצווש לבכורה שלי. אין לי ספק שהייתי נותנת לה סדנא כזו קסומה!)
הרעיון הזה של הסדנא ועוד רבים שאשמע מסיסי בהמשך הראיון הם בדיוק מסע חייה של סיסי – "כל אדם שאתה פוגש תשאיר אותו במצב טוב יותר מזה שפגשת אותו". זה המשפט שמנחה את חייה, והיא עושה את זה, ובגדול!! אפילו אני חזרתי הביתה עם קאפקייס מקסימים לילדים, לפי המתכון שהיא נותנת לנו באהבה בסוף הפוסט.

סוכריות מתוקות של ניקי הכבשה

על השולחן אני מבחינה בסוכריות משופדות עם הדמות של ניקי הכבשה, ולשאלתי, היא מספרת שזה יחד עם טופר תואם ממתין לחגיגת יום הולדת של ילדה מתוקה. טופר? מה זה בדיוק? סיסי מספרת שגם למי שלא רוצה להזמין עוגה מעוצבת ( אם מטעמי תקציב, אם מטעמי אלרגיות למינהן ואם כי היא/הוא פשוט מאד אוהבים לאפות) יש לה פתרון! טופר הוא בעצם "במה מעוצבת" בבצק סוכר,עם פיסול או שילוב של דף מעוצב אשר ניתן להעמידה על עוגה שאפיתם בבית. רעיון אדיר, שאני באופן אישי, כמי שממש אוהבת לאפות, אבל לא משהו בתחום העיצוב, בטוחה שאשתמש בו בהמשך!

אגב, הסלוגן של סיסקייקס – העוגה נגמרת החוויה נשארת הוא בדיוק בגלל זה! כל העיצוב נעשה על הטופר ואז את העוגה אוכלים, ואת הטופר ניתן לשמור – והחוויה והזכרון נשארים!
בהמשך השיחה בינינו, כשסיסי מספרת לי על כל מיני לקוחות אני מגלה שהיא ממש אוהבת את מה שהיא עושה ומתחברת ללקוחות שלה.
היא מספרת לי על  עוגה לצילומי "סמאש קייק" (טרנד שבאופן אישי אני לא ממש מתחברת אליו, אבל שיהיה)ולאחר שהעוגה נאספה, בדרך לצלמת (חגית פרנקל המופלאה, שגם אני הצטלמתי אצלה לאחרונה), מרחק של ממש כמה רחובות,כנראה ארעה תקלה והעוגה נמעכה מעט.   "איך אעמוד מול אמא בוכה דקה לפני הצילומים?? לקחתי את הקרמים שנותרו אצלי מקישוט העוגה, והלכתי לסדר את העוגה עד כמה שאפשר, שתיראה טוב בצילומים"
מאז היא מעבירה (בתוך ראש העין) את העוגות בעצמה. בעלה נוהג והיא מחזיקה את העוגה בטוחה בידיה שעיצבו באהבה.
סיסי נשואה לאלון, ואמא ל-3 בנות יפייפיות. הם גרים בעיר כ-5 שנים, והגיעו אלינו מפ"ת.
אז, מה תוכלו למצוא אצל סיסקייקס, מלבד כמובן ,אהבה ושירות מעולה ?
-עוגות מעוצבות בבצק סוכר
– עוגות זילוף עם שילוב של טרנספר או דף סוכר
– ערכה עם טופר + שם + ספרה (בפיסול, דף סוכר, טרנספר)
– סדנאות בבצק סוכר לילדים או מבוגרים. וגם סדנה מדהימה של עיצוב עוגת בת מצווש כמו שסיפרתי בתחילת הפוסט.
– בר מתוקים לאירוע
– קייטרינג חלבי לאירועים עד 25 אנשים – פשטידות, קישים, טורטיות, סלטים, קינוחי כוסות ועוד.

ערכת טופר ומספר
קייטרינג חלבי - סיסקייקס
קייטרינג חלבי
עוגה מעוצבת - סיסקייקס
עוגה מעוצבת לבת מצווש

 

סיסי גם מפנקת אותי (ואתכם, הקוראים) במתכון פשוט וכייפי של מאפינס גבינה וקינמון. ועל הדרך מראה לי איך בפחות מ-5 דקות היא הופכת אותם ליצירת אומנות של ממש!
מאפינס גבינה וקינמון – סיסקייקס
מצרכים-
– 500 גר' גבינה לבנה 5%
– 2 ביצים
– חצי כוס שמן
– חצי כוס סוכר
– 1 ו-3/4 כוס קמח תופח
– תמצית וניל לפי הטעם

*מעט סוכר חום מעורבב עם מעט קינמון

ההכנה-
1. לערבב את כל החומרים
2. לפזר על תחתית תבנית המאפינס מעט סוכר חום וקינמון, לשפוך התערובת, ולמעלה לזרות שוב תערובת סוכר חום וקינמון.
3. לאפות ב- 170 מעלות, כ-15-20 דקות.

סיסקייקס- העוגה נגמרת החוויה נשארת

 

ככל שהשיחה בינינו קולחת אנחנו מגלות שאנחנו חולקות אותה השקפת חיים ואת אותם ערכים בחינוך וגידול הילדים ואני ממש נהנית לשוחח איתה. הלב שלי מתרחב ואני כ"כ שמחה על הבלוג הזה שבזכותו אני מכירה אנשים חדשים!!
את העוגות של סיסקייקס ניתן לראות בדף הפייסבוק שלה ,

והטלפון שלה להזמנות– 054-4613217.

שתהיה שבת מתוקה ונפלאה!!

נורית מלאכי

אשה לאהוב אחד, אמא ל-4 מדהימים, שכל אחד בתורו הוביל ומוביל אותי למסע התפתחותי מרגש ומעשיר. אוהבת את העיר שלי, ונהנית להיות חלק מההתפתחות והגדילה שלה.

לפוסט הזה יש 3 תגובות

  1. רעיון מעולה למי שקשה לה עם אפייה או תקציב לעוגה מעוצבת. צריך לנסות את המתכון למאפינס, באמת נראה מתאים גם למי שכמוני פחות חובבת אפייה

    1. לפי מה שסיסי מספרת, אפילו הבנות שלה מכינות את המתכון הזה.
      ובכלל, כששאלתי כמה זמן ניתן לשמור ואיך – אמרה שזה בכלל לא מגיע לזה… כל מי שעובר במטבח לוקח אחד, וגג יומיים לא נשאר פירור!

שתפו אותי

לסגירת התפריט
%d בלוגרים אהבו את זה: